31.3.2020

Program Conference Day 1

8:00 - 9:00 Registration

Hall I.

Hall II.

Hall III.

Hall IV.

10:30 - 11:00 Coffee Break

11:00 Talk

Tomáš Rendl

25 min

11:25 Talk

Speaker

25 min

Break 10 min

12:00 Short Panel

Geir Amsjø

Benjamin Sommer

Speaker

Speaker

Moderator: Jaroslav Procházka

30 min

12:30 -13:30 Lunch

Geir Amsjø

Benjamin Sommer

Rastislav Duriš

Łukasz Węgrzyn

Jiří Tůma

Petr Novotný

Moderator 7

Moderator 8

Moderator 9

Moderator 10

75 min

13:30 Talk

Speaker

35 min

Break 5 min

14:10 Talk

Speaker

35 min

13:30 Workshop 2

Speaker

75 min

14:45 - 15:15 Coffee Break

15:15 Talk

Łukasz Węgrzyn

30 min

Break 5 min

20 min

16:10 Lighting Talks

Jan Bárta

Łukasz Węgrzyn

Moderator: Zdeněk Macháček

2x 10 min

16:30 Virtuální agilní týmy a OKR

Lukáš Uhrin

30 min

19:00 - 22:00 MasterMind Party

Scroll to top